8 Απριλίου 2014

Ακρόπολη, Selfies Και Οι 100 Ταράτσες

100-taratses

Λοιπόν, το παρόν ποστ ανακοινώνει έναν διαγωνισμό, αλλά πρώτα μια εισαγωγή: Από την αρχή του 2014 το Instagram και το tumblr φιλοξένησαν ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό πρότζεκτ, τις 100 ταράτσες. Η ιδέα ήταν ότι κάθε μέρα ανεβαίνει στο ίντερνετ μια φωτογραφία της Ακρόπολης τραβηγμένη με smartphone από μία ταράτσα της Αθήνας. Το υλικό που μαζεύτηκε είναι πολύ ενδιαφέρον και προσφέρεται για χάζι, εδώ (personal favorite η #80, τραβηγμένη από το Εθνικό Αστεροσκοπείο).

acropolis-telescope

Όμως, τώρα που οι 100 φωτογραφίες συμπληρώθηκαν, έχουν μείνει μερικά κινητά για χάρισμα. Και έτσι ξεκινάει ο διαγωνισμός: Τις επόμενες μέρες μπορείς να πας σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας (όποιο θέλεις) και να τραβήξεις μία selfie με την Ακρόπολη στο φόντο. Την ανεβάζεις στο Instagram με hashtag #acropoliselfie και mention την @WIND_Hellas μέχρι τις 15 Μαΐου, και έχεις μπει στην κλήρωση για ένα από τα τέσσερα smartphones. Περισσότερες πληροφορίες (και τα Acropoliselfies), εδώ.

Καλή επιτυχία!

Και τώρα, ένα βιντεάκι για τις οφθαλμαπάτες του Παρθενώνα, κολπατζίδικες εφαρμογές των μαθηματικών και της γεωμετρίας, όλες τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: