24 Νοεμβρίου 2015

Ο Κομάντερ Της Καρδιάς Μας, Κρις Χάντφιλντ, Σε Κωμική Τηλεοπτική Εκπομπή

Δες από το 15:15 έως το 24:02.

Ο Κρις Χάντφιλντ, ο πρώτος αστροναύτης που αξιοποίησε σωστά τα social media και μας έκανε το 2013 να χαιρόμαστε καθημερινά με ό,τι φωτογραφίες πόσταρε στο Twitter και με τα βίντεο που ανέβαζε στο YouTube, έχει βγει πλέον στη σύνταξη, και αξιοποιεί το χρόνο του διαδίδοντας όσο περισσότερο μπορεί την αξιοζήλευτη φανταστικοσύνη του να είσαι αστροναύτης και μηχανικός και επιστήμονας που  βάζει το λιθαράκι του στη διεύρυνση των οριζόντων της ανθρωπότητας.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέρει πράγματα πέρα από τα χιλιοειπωμένα για τη θέα της Γης απ' το διάστημα και το δέος που αναπόφευκτα νιώθουν όσοι τυχεροί την αντικρύζουν.

Να δύο τέτοια πράγματα: Ότι οι αστροναύτες κάνουν διπλό κλύσμα πριν την εκτόξευση, για να μην έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην πτήση. Και ότι αμέσως μετά στέκονται γυμνοί και ένας τύπος τρίβει όλο τους το σώμα με οινόπνευμα, για να μην μεταδώσουν τυχόν δερματικές μολύνσεις στον Διαστημικό Σταθμό.

Ναι.

Οπότε σκέψου πόσα σπαρταριστά αστεία μπορούν να γίνουν στο στούντιο κωμικής εκπομπής με τέτοιες ιστορίες, ετοιμάσου ψυχολογικά, και πάτα play.

russell-hadfield

Hat tip στον φαν Νίκο, που έστειλε το βίντεο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: