8 Ιουνίου 2015

Να Το Πρώτο Τρέιλερ Του The Martian, Της Νέας Ταινίας Του Ρίντλεϊ Σκοτ

I'm gonna have to science the shit out of this.

Ναι, βγήκε το τρέιλερ. Ναι, είναι καλό. Και αν η ταινία είναι όσο καλή ήταν και το βιβλίο, θα είναι τέλεια. Ο Ματ Ντέιμον σε ρόλο Μαγκάιβερ - Ροβινσώνα Κρούσου στον Άρη, σε ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, βασισμένη σε βιβλίο που λάτρεψαν όλοι οι space geeks που το διάβασαν, του κομάντερ Χάντφιλντ και του Μπαζ Όλντριν συμπεριλαμβανομένου.

Ήδη από τα τρία λεπτά που βλέπουμε εδώ, υπάρχουν μερικές εμφανείς διαφορές από το μυθιστόρημα του Άντι Γουέιρ, αλλά φαίνεται ότι έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή, και είναι ευπρόσδεκτες. Δεν πειράζει που στο βιβλίο ο αστροναύτης κρατάει γραπτό ημερολόγιο αντί για vlog, δεν πειράζει που η αποπάνω ατάκα είναι επινόηση της ταινίας, δεν πειράζει που το ημερολόγιο στον τοίχο με κόκκινο μαρκαδόρο είναι κι αυτό επινόηση της ταινίας.

25 Νοεμβρίου λοιπόν.

Και ξαφνικά, το Star Wars έχει σοβαρό ανταγωνισμό για το βραβείο best space movie 2015.

matt-martian

Περισσότερα για την πλοκή του βιβλίου, τον συγγραφέα και άλλα πολύ ενδιαφέροντα έργα του, στο προηγούμενο μπλουντοτικό ποστ για τον Άντι Γουέιρ.

UPDATE: Να και άλλο ένα τρίλεπτο teaser, όπου οι αστροναύτες γυρίζουν βιντεάκι στο διαστημόπλοιο για να το δείξουν στον κόσμο πριν ξεκινήσει το ταξίδι. Μια χαρά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: