10 Σεπτεμβρίου 2013

Φυσικά Και Ήταν Στημένο Το Βιντεάκι Με Το Twerk

Έξι δευτερόλεπτα παίρνει στον Τζο Χάνσον του itsoktobesmart.com να επισημάνει ότι το βιντεάκι που έγινε viral την προηγούμενη εβδομάδα, είναι τελικά fake (πάτα στην πάνω αριστερή γωνία του βίντεο για να ακουστεί και ο ήχος). Μιλάω για το βιντεάκι με το twerk όπου το παντελόνι μιας κοπέλας πήρε φωτιά, αυτό:

Όπου η ευλύγιστη κοπέλα πέφτει με ξεκαρδιστικό τρόπο πάνω σε ένα τραπέζι ανάποδα, μουσκεύεται με τεκίλες το παντελόνι, και τυλίγεται στις φλόγες επειδή στο τραπέζει υπήρχε κι ένα μπουκάλι τεκίλα που χύθηκε. Αλλά, η φλόγα της τεκίλας είναι μπλε. Γενικά η φλόγα του οινοπνεύματος είναι μπλε. Αφού στο βίντεο βλέπουμε κίτρινη φλόγα, κάτι δεν πάει καλά.

Τέλος πάντων, αφού μάζεψε 8.000.000 views σε μια βδομάδα, χθες ανέβηκε και η ολοκληρωμένη του έκδοση. Φάρσα του κωμικού Τζιμι Κίμελ ήταν. Η κοπέλα είναι κασκαντέρ, και είναι καλά:

Δεκτό ότι "ποιόοος κάθεται τώωρα να προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια", και ότι "είναι εύκολο να λες τέτοια κατόπιν εορτής", κλπ. Αλλά και πάλι, έχει πλάκα να βρίσκουμε την επιστήμη στην καθημερινότητα.

via

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: