5 Μαρτίου 2014

Ο Κρίστοφερ Λόιντ, Ο Τόνυ Χοκ Και Ο Μόμπυ Παρουσιάζουν: Το Hoverboard!

Αυτό το βίντεο προσπαθεί να μας πείσει ότι η εταιρεία HUVr κατασκεύασε επιτέλους  το δεύτερο αγαπημένο γκάτζετ των ταινιών Back to the Future (το πρώτο είναι η χρονομηχανή, duh).

Δεν τα πάει κι άσχημα. Η εισαγωγή με τον Ντοκ Μπράουν (τον τρελό καθηγητή της ταινίας που ενσάρκωνε ο ηθοποιός Κρίστοφερ Λόιντ) δίνει αμέσως τον σωστό, ελαφρά νοσταλγικό, τόνο και τα υπόλοιπα έρχονται φυσικά. Αλλά εντάξει, όσες φιγούρες και να κάνει ο Τόνυ Χοκ με το hoverboard, η αρχή διατήρησης της ενέργειας εξακολουθεί να ισχύει. Και μας λέει ότι δεν υπάρχει σήμερα τεχνολογία που θα σηκώνει 80 κιλά στο τσακ μπαμ να τα πάει βόλτα. Αν υπάρξει, θέλω πρώτα το smartphone μου να βγάζει όλη τη βδομάδα, να βγάλει η Tesla φθηνά μικρά αυτοκίνητα πόλης, και κάποια στιγμή συζητάμε και για τη σκοτώστρα το hoverboard.

UPDATE: Φαίνεται ότι αρκετός κόσμος το πήρε στα σοβαρά (!) και τελικά ακολούθησε μία συγγνώμη από τον Τόνυ Χοκ, και μία πιο αστεία από τον Κρίστοφερ Λόιντ (ο οποίος χαρίζει και υπογεγραμμένα hoverboards). Στο βίντεο με τον Χοκ φαίνονται και οι γερανοί με τα σκοινιά που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα.

Για τους πιο ρεαλιστές, το ηλεκτρικό σκέιτμπορντ προτείνεται. Ένα αναλυτικό κείμενο που εξηγεί γιατί δεν μπορούμε να έχουμε hoverboards, εδώ.

hoverboard

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: