15 Νοεμβρίου 2013

Ένα Αστείο Μήνυμα Του Κρις Χάντφιλντ Για Τον Μοέμβριο

Ναι, Μοέμβριο, με μι. Η Wikipedia γράφει ότι το "Movember" είναι μία μίξη του moustache και του November, και πρόκειται για μία οργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τα θέματα ανδρικής υγείας -καρκίνος του προστάτη, κλπ. Το 2012 κατατάχθηκε μέσα στις 100 μεγαλύτερες μη κυβερνητικές οργανώσεις του κόσμου, οπότε δεν είναι παράλογο που ο κομάντερ Χάντφιλντ προσφέρθηκε να βοηθήσει -στο κάτω κάτω το μουστάκι είναι σήμα κατατεθέν του.

Δες όμως τι φανταστικό βίντεο γύρισε (παρωδώντας τα πολύ επιτυχημένα βίντεο που γύριζε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό)! "Επιστρέφοντας στη Γη άρχισα να γυρίζω βίντεο μαγειρικής, όπου έδειχνα πώς το γάλα πέφτει ομαλά και εύκολα πάνω στα κορνφλέιξ χάρη στη βαρύτητα. Και βίντεο όπου έδειχνα πόσο εύκολα διπλώνονται τα ρούχα για να μπουν στη ντουλάπα. Κανείς δεν τα έβλεπε όμως". Κακώς προσπαθώ τώρα να περιγράψω, πάτα play να δεις. Πολύ καλή ιδέα, σίγουρα θα γελάσεις.

Ακόμα θυμήσου:
5+1 λόγοι που θα μας λείψει ο κομάντερ Χάντφιλντ
Ο Κρις Χάντφιλντ τραγουδάει το Space Oddity μέσα στον ISS
Ο αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ είναι ο καινούριος Τζέιμι Όλιβερ

Σκέψου επίσης το ενδεχόμενο να αγοράσεις το καινούριο βιβλίο του κομάντερ, κάτι σαν απομνημονεύματα και σκέψεις για την ανθρωπότητα και το διάστημα. Τα reviews στο Amazon μέχρι στιγμής είναι μόνο πεντάστερα.

Hadfield-Movember

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: