8 Οκτωβρίου 2013

Διαγωνισμός #LoveBeerGR, Μέρος 3ο: Οι Νικητές!

1235909_412541588847208_105395958_n

UPDATED: Δες τους νικητές παρακάτω! 

Ήρθε η ώρα για το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του διαγωνισμού #lovebeergr. Η ανακοίνωση των τριών μεγάλων νικητών θα συνοδευθεί από ένα μεγάλο πάρτυ στο BIOS (είσαι προσκεκλημένος) την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00.

Παρόντες, οι τριάντα ερασιτέχνες φωτογράφοι που χάρηκαν τις δημιουργίες τους καδραρισμένες στην έκθεση, άνθρωποι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, bloggers της Nest Media, αλλά και αναγνώστες σαν εσένα, που αγαπούν την μπίρα και θέλουν να έρθουν να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα, γιορτάζοντας 50 χρόνια παρουσίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Οι τρεις νικητές θα φύγουν έχοντας κερδίσει ένα ψυγείο με μπίρες, μια φωτογραφική μηχανή και ένα iPhone 5, όλοι οι φιναλίστ θα πάρουν στο σπίτι τους την τυπωμένη φωτογραφία τους, αλλά και οι υπόλοιποι θα έχουμε περάσει ένα όμορφο βράδυ.

lovebeerparty2

UPDATE: 

Τελικά, αφού καταμετρήθηκαν οι περισσότερες από 900 (!) ψήφοι, αναδείχθηκαν και οι νικητές του διαγωνισμού: Ήταν ο Θοδωρής Καλλίτσης (@teocal) ο οποίος κέρδισε ένα iphone 5, η Δήμητρα Καραγιάννη (@dim_karagianni) η οποία κέρδισε μία φωτογραφική μηχανή Samsung Galaxy Camera και η Νικολέττα Φιλιππίδου (@nickwader) που κέρδισε ένα ψυγείο με μπίρες της αρεσκείας της από την πλούσια γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Κάνοντας κλικ στα ονόματα μπορείς να δεις τις φωτογραφίες τους σε ωραία ανάλυση.

BEER01

Να τι είπε το βράδυ στο πάρτυ και ο Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας:

Οι Έλληνες χρήστες του Instagram, απέδειξαν την αγάπη τους για την μπίρα αποτυπώνοντας τις αγαπημένες τους στιγμές με μπίρες σε καταπληκτικές φωτογραφίες. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή των 50 της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας!

Τέλος, μπορεί ο διαγωνισμός στο Instagram να τελείωσε, όμως το πρόγραμμα “Love Beer” για τον εορτασμό των 50 χρόνων παρουσίας της εταιρίας στην Ελλάδα συνεχίζει να τρέχει. Μην εκπλαγείς αν στο μέλλον ακούσεις και για άλλους διαγωνισμούς λοιπόν.

theocal

Προηγούμενα επιστημονικά μπιροπόστς:
Πώς ο Ντόναλντ Γκλέιζερ πήρε το Νόμπελ Φυσικής κάνοντας πειράματα και με μπίρα
Πώς ο Ράντι Σέκμαν πήρε -χθες!- το Νόμπελ Ιατρικής κάνοντας πειράματα με μαγιά μπίρας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: